TIIMIN RAKENTAMINEN, KOKOUKSET JA REKRYTOINTI


Koe ainutlaatuinen elämys yhdessä tiimisi kanssa!

Pääsetkö pakoon vai onko peli ohi? GAME OVER?


PALVELUT YRITYKSILLE

Pakohuoneemme tarjoavat kaikille mieleenpainuvia elämyksiä ja mukavaa yhdessäoloa! Ainutlaatuinen kokemus virkistää mieltä ja antaa tiimisi jäsenille mahdollisuuden tutustua toisiinsa entistä paremmin. Kanadassa (School of Interactive Arts&Technology,Simon Fraser University) vuonna 2016 tehdyn tutkimuksen mukaan pakopelit auttavat tiimiäsi mm. kehittämään viestintätaitoja, ongelmanratkaisukykyä, johtamistaitoa sekä edistämään tiimityöskentelyn merkitystä.

Myös kilpaileminen eri pakohuoneiden välillä on mahdollista tasoitusjärjestelmämme avulla. Kuka selviää voittajaksi?

Kaikki kuusi huonettamme ovat sopimuksesta käytettävissänne, eli pelaamaan mahtuu samaan aikaan jopa 36 henkeä. Pakohuoneiden lisäksi meiltä löytyy myös iso kokoustila. Tilaa hyödyntämällä, voimme vastaanottaa myös isompia, jopa 72 henkilön kokoisia ryhmiä.Esim. ammattipuhuja viihdyttää puolta ryhmää kerralla, sillä aikaa, kun toiset ovat pelaamassa. Annamme mielellämme lisätietoja – Ota yhteyttä!


REKRYTOINTI

Kuuntelemalla ja seuraamalla monitoreiden kautta pakohuoneessa olevia hakijoita, rekrytoija saa arvokasta tietoa heidän käyttäytymisestään. Maailmalla kovaa vauhtia yleistyvä tapa on nyt vihdoinkin saatavilla myös Suomessa! Suorita rekrytointi meillä,ja selvitä kuka hakijoista kykenee astumaan johtajan rooliin, tekemään tiimityötä ja työskentelemään paineen alla. Hakijat astuvat mukavuusalueensa ulkopuolelle ja sinä saat korvaamatonta tukea päätöksen tekemiseen!

Tämä voisi olla juuri sinun yrityksellesi hyvä keino erottua joukosta, houkutella uusia osaajia sekä parantaa yrityksesi imagoa. Voit järjestää koko rekrytointitilaisuuden kokoustilassamme tai pelkästään viimeisen vaiheen pakohuoneissamme. Kokoustilasoveltuu loistavasti workshopeihin, haastatteluihin jne. Teemme myös yhteistyötä psykologin kanssa, mikäli kaipaan ammattilaisen lausuntoa hakijoista.


PIKKUJOULUT, VIRKISTYSPÄIVÄT JA MUUT JUHLAT

Persoonalliset ja viihtyisät tilamme sekä huikeat pakohuoneemme takaavat hauskanpidon ja keskusteltavaa riittää varmasti pitkälle iltaan asti. Pakopelien jälkeen iltaa on kätevä jatkaa kokoustilassamme syöden ja juoden. Järjestämme tapahtumaan esimerkiksiruokailua tai muuta toiveittenne mukaista ohjelmaa. Yksityistilaisuuksissa myös omien ruokien ja juomien nauttiminen on sallittua. Pyydä tarjous


KOKOUKSET

Laadukas kokoustilamme tarjoaa erinomaiset puitteet erilaisten kokousten ja palaverien pitämiseen. Kahden ison ja siirreltävän näytön ansiosta, huoneen järjestystä voi muokata juuri teille sopivaksi. Voimme järjestää toivomanne tarjoilut aamupalasta lounaaseenja kahvitteluun tai tilan voi vuokrata myös ilman tarjoilua. Kerää yhteen tiimisi, sidosryhmät, potentiaaliset asiakkaat tai muut edustajat ja yhdistäkää työnteko hauskanpitoon! Kaikki pakohuoneemme ovat pelattavissa suomeksi ja englanniksi. Katsovalmiit paketit alta tai kysyy lisää yhteydenottolomakkeella.


Kokopäiväkokous, alk. 75€/hlö

Sisältää kokoustilan (8h), aamukahvin suolaisella kahvileivällä, buffetlounaan, iltapäiväkahvin makealla kahvileivällä ja pakohuonepelin päivän päätteeksi.


Puolipäiväkokous Alk. 60€/hlö

Sisältää kokoustilan (4h), buffetlounaan, iltapäiväkahvin makealla kahvileivällä ja pakohuonepelin päivän päätteeksi.


Aamiaskokous alk. 52€/hlö

Sisältää kokoustilan (2,5h), aamukahvin suolaisella kahvileivällä, hedelmillä ja mehulla sekä kokouksen päätteeksi pakohuonepelin.


Lounaskokous, alk. 55€/hlö

Sisältää kokoustilan 11-14 välillä (ma-pe), buffetlounaan samassa tilassa, iltapäiväkahvin makealla kahvileivällä ja pakohuonepelin päivän päätteeksi.

Kysy ruokailun vaihtoehtoja, perinteisten annoksien lisäksi saatavilla myös mm. intialaista ja japanilaista ruokaa.

*Ravintola mustan härän buffetlounaaseen kuuluu aina salaattia, naan leipää, viisi intialaista ruokaa ja yksi suomalainen ruoka. Voimme myös järjestää ruokailun kokoustilaan.

**Lounaaseen kuuluu teidän valitsema vihersalaatti, lämmin ruoka ja jälkiruoka. Lisäksi tarjolla tuoretta leipää, levitettä, kahvia ja virvoitusjuomia. Saatavilla myös paljon muita vaihtoehtoja, kuten keittoja ja ruokaisia salaatteja.


RYHMÄTAPAHTUMAT

Voimme järjestää myös catering-palvelun tiloissamme, jos se on tarpeen tapahtuman keston johdosta. Huoneidemme teemat on suunniteltu rohkaisemaan ryhmätyöhön, edistämään jokaisen pelaajan kekseliäisyyttä, johtamistaitoja ja kriittistä ajattelua.


KOE ELÄMYS

GAME OVER –pakohuoneet tarjoavat interaktiivisen pakopelielämyksen, joka vastaa tiimin rakentamisen haasteisiinne. Pelimme haastaa osallistujat ja heidän kykynsä. Johtajatyyppi kohoaa, heikko putoaa. Pääsetkö pakoon vai onko peli ohi? GAME OVER?!